Program v Jinřichově Hradci úspěšně odehrán, děkujeme!

Turné Felixe Slováčka KRÁSNÉ JE ŽÍT pokračovalo dne 8. května 2024 v krásném jihočeském městě Jindřichův Hradec, kam si pozval i své dva hosty Soňu Godarskou-sopranistku opery divadla J. K. Tyla v Plzni a klarinetistu, saxofonistu, dirigenta a zpěváka Felixe Slováčka juniora.

Nad programem přijal záštitu starosta města pan Mgr. Ing. Michal Kozár, MBA

Přesně v 19.00 hodin se před zaplněným sálem kulturního domu Střelnice otevřela opona a Denisa Rohanová přivítala všechny přítomné a popřála jim pohodu při sledování sestřihu dokumentárního filmu Felix Slováček a magická Šumava.

Film jako na dalších místech sklidil velký potlesk.

Po úvodních skladbách Felixe Slováčka vystoupila Soňa Godarská.  Bylo to poprvé, co v programu účinkovala operní pěvkyně a pro mnohé to bylo velmi příjemné překvapení. Zejména za přednesení písně z Dvořákovi opery Rusalka, Měsíčku na nebíčku vysokém, sklidila dlouhotrvající potlesk. Rovněž nečekané a milé bylo společné vystoupení s Felixem Slováčkem.

Velmi kladně přijali diváci Felixe Slováčka jr., jeho hru, zpěv i vyprávění. Velmi cenili i společnou hru otce a syna.

Celý večer se vydařil, zásluhou lidí kolem techniky, vysoce profesionálním výkonem účinkujících i průvodkyní programem, odcházeli návštěvníci programu spokojeni. To nakonec ukazuje i dlohotrvající potlesk ve stoje při děkovačce.